fbpx

VD eller annan chefsposition

PERSONLIG MENTOR

Jag vill vara din samtalspartner som underlättar för dig att se och formulera var du är för stunden, vart du vill och vad du behöver göra.

Du har en framgångsrik karriär bakom dig och avancerat till Vd eller annan chefsposition. Din väg dit kan se helt olika ut, antingen har du kontinuerligt fått mer ansvarsfyllda uppgifter inom huvudsakligen en organisation eller så har du kommit hit genom att du tagit dig an mer avancerade uppdrag för olika arbetsgivare.

Nu har du nått en nivå där du börjar fundera på vilka alternativ som finns för dig framåt. Du är där du är för att du är bevisat kompetent, men du är ändå inte riktigt nöjd. Du vill vidare.

Har du ställt dig några av nedanstående frågor?

  • Vad drömmer jag om?
  • Vad är det jag saknar?
  • Hur viktigt är det att vara anställd?
  • Är jag på rätt ställe?
  • Skulle jag kunna tänka mig att vara partner/ägare i ett eget företag?
  • Hur bringar jag reda i mina tankar så att jag lättare hittar riktningen?
  • Vad gör jag i denna situation?

Oftast har vi svaret där inne någonstans, men det behöver plockas fram och uttalas. Svårast är att våga lita på sig själv.

Jag har upplevt det mesta av ovanstående, har ofta hittat svaren, men inte alltid. Jag har lyckats med mycket, men också gjort många misstag. Jag kommer att vara intresserad av det du har att säga. Verktyget är samtalet, dvs det som innebär att man både är beredd att lyssna och att ha något att säga. Det hjälper dig att fatta rätt beslut.

Ta reda på hur jag kan hjälpa dig!