Referenser

Image
Altersten @gunvorengstrom ja, såhär många år i efterhand- den där cirkusen hanterade vi verkligen bra. En otroligt lärorik period som format mig mer än något annat i min karriär. Tack för allt du lärde mig Gunvor, det glömmer jag aldrig.

Jan Altersten

CEO

Arvato Financial Solutions

Image
Du har strävan att skapa förbättring för andra, orädd att ifrågasätta, positiv frustration som ger nya infallsvinklar, driven av kunskap och nyfikenhet.

Anna Stenström

VD

Mustasch Reklambyrå AB

Image
Du fick mig att bli sedd, tacksamhet, rak, tydliga regler, struktur. Du har fått mig att tro på mig själv.

Camilla Sjöberg

Styrelseordförande

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Image
Du har ställt de kloka frågorna och genom din stora erfarenhet kunnat sammnfatta våra diskussioner och lett oss fram till bra resultat. Du är en kvinna med pondus och styrka.

Lena Möllerström Nording

Tidigare Styrelseordförande

Grant Thornton Sweden

Image
Du och WPO har givit mig en plats för reflektion, ökad professionalism, se värdet av att lyssna och samtala, att våga blotta svagheter och okunskap, att se kraften i nätverket och livslånga vänskapsband.

Karin Nelsson

VD

Demoskop

Image
Fokuserad, tydlig, rak, analytisk. Bra att sätta ramar, karismatisk.

Siv Kraft

ägare

Siv Kraft AB

Image
Jag jobbade ihop med Gunvor när jag var ordförande i Företagarna och hon var VD. Vi arbetade väl ihop då vi såg till att ha tydliga roller. Som ordförande ledde jag styrelsen och representerade entreprenörskapet. Gunvor, som VD, ledde det operativa arbetet i organisationen samt det utåtriktade opinionsbildande arbetet. I och med våra olika kompetenser fungerade samarbetet mycket bra. Jag upplevde henne som drivande, kunnig och självständig. Hon hade format en kompetent ledningsgrupp och hade mycket goda relationer med sina medarbetare. Hon duckade dock inte när det vid vissa tillfällen krävdes tuffa beslut. När vi idag då och då ses så skrattar vi alltid och minns hur kul vi hade när vi arbetade tillsammans. Och konstaterar att Företagarna var en synlig och viktig organisation.

Salvatore Grimaldi

Ägare

Grimaldi Industri

Image
Att arbeta för och tillsammans med Gunvor var fantastsikt. Det var tufft, krävande och på samma gång utvecklande och spännande. Gunvor är en person som söker resultat baserat på vad som är bra för såväl företaget som för individen. Gunvors känsla för helheten utan att förlora detaljerna är få förunnade. Att kombinera analys och verklighetsförankring på kort- och långsikt skapade nya möjligheter och resultat. Det fanns inget som var omöjligt. Det var viktigt att tänka utanför boxen för att hitta lösningar. Gunvor kunde tala med alla oavsett bakgrund, status eller ålder. Hon mötte människor på deras vilkor utan att förlora sin egen identitet. Den gåvan gör det möjligt för henne att nå ut med sina tankar och budskap. Gunvor är en mångfacetterad person som överaskar med sin analytiska förmåga som vilar på en stark humanistisk grund. Jag skulle jätte gärna vilja arbeta med Gunvor igen. Det var roligt och kreativt. Det fanns plats för både skratt och tårar. Gunvor- ring mig när vi kan ta an nya projekt!

Gitte Leger

tidigare

VD Företagarna

Image
Hade glädjen att jobba med Gunvor Engström när hon var VD för Bank2 AB och jag satt i styrelsen (som ägare). Gunvor gjorde banken, genom sitt nätverk och kunnande i kommunikation, till en mycket massmedial nyhet. Hon var med som VD och uttalade sig i media varje vecka och detta gjorde att banken ökade i igenkännande. Gunvor var mycket rak och korrekt och stod upp för sina synpunkter, vilket jag som ledamot gillar.

Martin Jönsson

ägare

Bank2 JSM Gruppen AB

Image
I samband med att jag gick in som huvudägare i Semcon skulle det tillsättas en ny styrelse. En av de jag tillfrågade var Gunvor Engström. Vi hade träffats när jag var ordförande i juryn för Entrepreneur of the Year och mitt intryck var att hon vågade ha en egen uppfattning och framföra den till resten av juryn. Jag uppskattade denna integritet som ju är en mycket väsentligt egenskap när man ingår i en styrelse.

J Christer Ericsson

Founder

JCE Group

Kontakt

Om du behöver hitta rätt riktning i ditt yrkesliv, fatta viktiga beslut eller behöver kunskap och råd – kontakta mig. Kommer vi överens om att samarbeta så bokar vi tid för samtal. Jag vågar lova att du efter samtalen ser handlingsalternativen framåt tydligare och därför går ifrån våra möten med insikt om vad du ska göra.