Vänta inte för länge med beslut

Jag går fort genom livet. Det positiva är att jag hinner vara med om mycket. Tror att det ligger lite i mitt DNA så det kanske bara att acceptera. Men jag har varit för snabb några gånger. Ibland är det bättre att tänka efter. Är faktiskt mycket bättre på det nuförtiden. Men det finns även tillfällen där jag borde ha agerat mer på sanningen minut. Idag anser jag att en del av mognaden handlar om förmågan att avgöra när man ska agera direkt och när man ska avvakta. 

Kommer att dela med mig kring dessa frågor på min hemsida under rubriken ”Mer om mina tjänster”. Det första exemplet handlar om hur jag sa upp mig för en mazarin. Berätta gärna om gånger du varit för snabb, eller väntat för länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *