Välkommen till min nya hemsida!

Kära vänner!

Har arbetat om min hemsida och det känns så bra. Den är enkel och snygg – och jag hoppas tydlig. Med det menar jag att man kan se vad jag erbjuder och vem jag är. Jag vill att ni ska känna att jag har något att bidra med och att det är trovärdigt att jag kan leverera. Huvudinnehållet är beskrivningar av mina tjänster och vad jag gjort under min yrkeskarriär, dvs det som gett mig kunskap och erfarenhet. Sedan det viktigaste – vilket omdöme ger mig mina kunder och personer som jag arbetat tillsammans med. Som ni ser kommer de från olika delar av mitt yrkesliv.

Nu hoppas jag att du blir inspirerad att höra av dig. Var man är är i sin utveckling så behöver man formulera sig inför någon som lyssnar, förstår, ställer frågor och hjälper till att ta fram en handlingsplan.

Testa nu! Jag väntar på en kontakt ifrån dig.

PS. Jag kommer att fortsätta blogga när jag har något att säga. Följ mig också på Facebook, Instagram och Linkedin. Knappar finns på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *