Hur fyller du din dyrbara tid i höst?

Igår satt vi ute och åt middag. Det kändes som sommar. Båtarna gled förbi nere på viken. Det var dock snustorrt. Vi längtade efter regn för att väcka liv i de hängande buskarna. Idag är det grått och lite blåsigt. Några regndroppar faller, men alldeles för få. Tänker på alla höstdagar som ligger framför oss och vad jag ska fylla denna dyrbara tid med.

Det är en oändlig lyx att kunna välja. Jag måste ingenting, men jag vill en massa. Ägnat en del av sommaren åt att rensa bort onödiga prylar, sådant jag inte längre behöver. Det tomrum som uppstår fyller mig med energi. Detsamma gäller min tid, en ändlig tillgång men som finns till förfogande här och nu.

Mina drömmar

Så var hamnar jag när jag sammanfattar mina drömmar just i denna stund? Vill hinna samtala med människor jag tycker om, läsa och följa med i viktiga händelser i världen, lära mig nytt, hålla mig frisk och rörlig genom träning, bra mat och sömn, sammanfatta mina tankar och lärdomar i skrift. Sist, men inte minst, vill jag spela roll för de i min omvärld som ger mig den möjligheten, både privat och professionellt.

Hur kan jag spela roll för dig?

Under de senaste åren har jag konstaterat att jag kan spela roll genom att vara samtalspartner till människor som befinner sig i någon form av brytpunkt, fått ett nytt uppdrag, söker ett nytt uppdrag eller något annat. Att formulera sina funderingar inför någon som lyssnar och som själv befunnit sig i liknande situationer kan få många frågetecken att rätas ut. Inspirationen rinner till och när mötet är slut så syns vägen framåt tydligare. Jag är ganska säker på att de flesta av mina kunder upplever att de blivit stärkta och lättare kunnat ta nästa steg. Se referenser på hemsidan.

Hör av dig för ett samtal

Om du känner att det skulle vara något för dig så hör av dig för ett samtal. Det kostar inget utom din tid. Om vi sedan tror att ett samarbete skulle kunna leda till något bra så formaliserar vi det. Så, tveka inte, ta ett första samtal!

PS. Citatet på bilden ovan kommer från Sandra Solomon, som var en av deltagarna i min grupp för kvinnor/entreprenörer inom Women Presidents´Organization

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *