Glöm inte att tala om när du tycker att någon gjort något bra

Under de senaste dagarna har jag fått några tack som jag uppskattat enormt. En kommnetar till ett blogginlägg som rörde mitt hjärta och ett handskrivet kort med tack för ett anförande jag höll i förra veckan.
Här är kommentaren ”Du Gunvor förändrade Sverige bilden, inom och utom Sverige, genom Ditt progressiva arbete inom TJUT resp Tjänsteförbundet. Detta kan med dagens begrepp beskrivas som ett imponerande Samhällsentreprenörskap. Grunden lades för det nya eko system som vi idag ser med bl.a SUP 46 och snabb växande entreprenörsföretag, bortom den obsoleta modell som drevs av politiker och Industriförbundet. Tjänsteförbundet kom att vara en pionjärinsats för Samhällsinnovationer, som vi idag ser frukterna av. Imponerande Varmt tack Gunvor”.
Känns  så bra. Tack Leif Edvinsson!
Bilden ovan är kortet jag fick idag med tack för energin jag gav i en konferens..
Mitt budskap – glöm inte att berätta när du upplever att någon gjort något bra för dig eller för andra. Det uppskattas så enormt. Tänk efter   varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *