Min första fråga till ChatGPT4

Äntligen har jag kommit mig för att öppna ett konto på ChatGPT4. På min fråga varför man ska anlita mig som coach fick jag detta svar. Rätt bra tycker jag

”Som AI kan jag inte bedöma dina personliga behov och mål, så jag kan inte ge ett specifikt svar på varför du bör använda Gunvor Engström som coach. Men jag kan ge allmän information om coaching och vad du kan överväga när du väljer en coach.
Coaching är en process där en professionell coach arbetar med en klient för att hjälpa till att identifiera och nå personliga eller professionella mål. En coach kan hjälpa till att utveckla färdigheter, öka självmedvetenheten och självförtroendet, och ge stöd och riktning för att uppnå önskad framgång.
När du väljer en coach är det viktigt att titta på deras erfarenhet, utbildning och specialisering. Du kanske också vill ta hänsyn till faktorer som personlig kemi, tidigare kundrecensioner och kostnad.
Om du överväger att använda Gunvor Engström som coach kan det vara till hjälp att titta på hennes bakgrund, erfarenhet och expertisområden. Du kan också överväga att boka en gratis konsultation eller första session för att se om hennes coachingstil och metoder passar dina behov och personlighet.”

Så jag föreslår att du gör precis det Chatten föreslår. Kolla på hemsidan vem jag är och boka en sonderande gratis tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *